قفسه اسباب بازی اتاق کودک تان را جدی بگیرید 1
انتخاب اسباب و وسايل بازي نهتنها براي کودک بلکه براي والدين و ساير افرادي که ميخواهند چنين وسايلي را خريداري کنند، جذاب بوده و حس خوبي را به آنها القا ميکند. اما اينکه چيدمان اين ادوات سرگرمکننده در خانه چگونه باشد تا شاخصهايي مانند زيبايي، جذابيت و مهمتر از آن ايمني کودک را تامين کند، خود موضوع ديگري است؛ روايتي جذاب که ميتواند انرژي و نشاط فرزند شما را هنگام بازي و حضور در اتاق يا فضاي مربوط به وي چند برابر کند.
کمد يا ويترين وسايل بازي را کجا بگذاريم؟
بيشتر کمدهايي که خانوادهها براي اسباببازيهاي فرزند خود تهيه ميکنند، ويتريندار است تا نماي زيبايي به اتاق کودک بدهد؛ بنابراين پيشنهاد ميکنم آن را در زاويهاي قرار دهيد که ديد بيشتري دارد. ديوار روبهروي در ورودي اتاق ميتواند فضاي مناسبي براي اين کار باشد اما بسياري از خانوادهها ترجيح ميدهند تخت کودک را در اين زاويه قرار دهند. اگر شما نيز چنين عقيدهاي داريد، انتخاب بعدي ميتواند فضايي باشد که به محض ورود بيشترين نما را براي فردي که به اتاق وارد شده، دارد.بايد هنگام خريد کمد يا ويترين مورد پسند خود دقت کنيد اين وسيله استحکام کافي داشته باشد؛ پايههايي قوي و پهناي کافي که اگر کودک شما به هر دليلي سعي کرد خود را از آن بالا بکشد، تاب نخورد و لق نزند. يادتان باشد مهمترين توصيه براي طراحي دکوراسيون و چيدمان مناسب اسباب بازي ها در اتاق کودک توجه به ايمني کودک است؛ بنابراين مهيا کردن محيطي براي انجام فعاليت فرزند شما با توجه به سطوح امنيتي لازم نکته کليدي است که نبايد از آن غافل شويد.
کارکردها را در چيدمان اسباب بازي ها جدي بگيريد!
هنگام انتخاب و مهمتر از آن چيدمان وسايل بازي به کارکردها و خطراتي که آنها دارند، توجه کنيد. بهطور واضحتر بايد بگويم بهتر است وسايلي مانند تير و کمان يا مواردي از اين قبيل را چندان رها و آزاد در گوشهاي قرار ندهيد؛ زيرا ممکن است خطرساز باشند. اگر به هر دليلي اين وسايل را براي فرزند خود انتخاب کردهايد، پيشنهاد ميکنم آنها را درون قفسه يا مکاني دور از دسترس قرار دهيد تا هربار که کودک تمايل به بازي با آن را داشت، از شما براي برداشتن کمک بگيرد. در اين صورت شما هميشه هنگام بازي با چنين وسايلي در کنار وي حضور داريد و بر نحوه استفاده از آن نظارت خواهيد کرد.
چيدمان قفسه اسباب بازي براي آنهايي که چند فرزند دارند!
اگر دو يا سه کودک در خانه داريد که فاصله سني آنها موجب شده نوع اسباببازيهايشان با يکديگر متفاوت باشد، بهتر است براي هر يک از فرزندانتان فضايي را طراحي کنيد که بدانند آن بخش از اتاق بازي و وسايل بازيها مختص وي است. اينگونه شايد کمتر سراغ وسايل يکديگر بروند؛ زيرا گاهي وسايل بازي کودک بزرگتر ميتواند براي فرزند کوچکتر خطرساز باشد. در اين شرايط ميتوانيد براي هريک از کودکان خود قفسه بندي با رنگ متفاوتي را در نظر بگيريد يا اينکه با وسايل تزييني مانند نردههاي رنگي، کرکرههاي تزييني و ... محدوده بازي هر يک را مشخص کنيد. به اين ترتيب هم به آنها در آموختن مباني مسئوليتپذيري و مراقبت از اموالشان کمک کردهايد و هم مفهوم مالکيت وسايل و مديريت چيدمان را به آنها آموزش دادهايد.